diumenge, 20 d’octubre del 2019

 FEM PLOURE A L'AULA !



      Tot i que som a la tardor, ha costat una mica que arribessin les primeres pluges, així que ja fa uns dies que ens vam posar mans a la feina i vam començar  a cantar cançons d’aquesta temàtica, a veure si animàvem el cel a regar els camps!

Vam començar fent ploure dins de l'aula! Sí sí, i sense paraigües... què divertit!!!

Els vaig ensenyar diferents materials i instruments que imiten el so de la pluja...

El pal de pluja, té un so encantadorament màgic, però si no en tenim un hi ha moltes més opcions!

*Voleu construir el vostre propi pal de pluja amb material reciclat? Estigueu atents al @musicarro, i aviat us  explicaré com podem fer-ho!





Els ous-maraca fan una pluja fina i constant...

*Recordeu que podeu construir les vostres maraques reutilitant qualsevol envàs: una petita ampolla, un pot de plàstic o fins i tot una llauna. Només cal afegir-hi sorra, arròs, etc. fins a trobar el so que més us agradi!



Amb els claves de fusta podem fer, des d'una pluja fina, fins a una tan forta que pugui anar acompanyada de l'efecte dels llamps i ...

els TRONS!


*Voleu construir el vostre propi tro amb material reciclat? Estigueu atents al @musicarro, i aviat us  explicaré com podem fer-ho!



I, per completar l'experiència, uns mocadors d'organdí i unes bombolles de sabó ens poden acaronar i esquitxar suaument😊




Una de les cançons de pluja que més ens ha agradat ha estat aquesta:


Cliqueu per anar al cançoner i la podreu escoltar!⏬




P.D.: Si no teniu res de l'anterior a mà, sempre podeu fer servir les "percumans". Només cal que siguem una colla amb ganes de fer sonar ditets i mans!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada