dimecres, 2 d’octubre del 2019




El 27 de setembre s’ha celebrat a tot el món, la Vaga per la Terra. Un fet que ha propiciat a tothom a pensar i reflexionar sobre què podem fer per ajudar al nostre planeta a solucionar la problemàtica mediambiental en la que estem immersos.


Algunes de les coses que nosaltres podem fer més fàcilment són les 3 R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar!

Resultat d'imatges de les 3 R

A les classes de música aquests dies hem recollit diversos envasos d'aigua per donar-los una nova vida. A partir d'ara seran: maraques de tardor! I és que a l'igual  que els animalons surten al bosc a buscar menjar, nosaltres recolllirem aquests dies aglans, pinyons, closques de fruit secs, etc. per farcir les nostres ampolles tot buscant diferents timbres i sons.

Resultat d'imatges de botella de agua redonda

I aquí podeu veure com ens han quedat!



L'Squirrel està doblement content!
Per fi sap perquè sonen les maraques...

 I és que el nostre esquirol no té orelles, (això a propiciat unes converses molt profundes i boniques sobre la diversitat i la inclusió), així que aquests dies estem posant molts gestos a totes les danses i cançons per què no es perdi cap detall!

No us havíeu fixat perquè quan arriba, cada tardor, li posem el barret per què no es refredi 😊 

...I, a més, sap que totes aquestes pinyes, ametlles, aglans i castanyes que hem estat recollint marxaran amb ell al seu cau quan arribi l'hivern.

Per cert: Us heu fixat en la que té el tap blanc? Ens va quedar molt bonica farcida de boletes de paper de seda de color groc, taronja i marró, però per més voltes que li donàvem no sonava... Així que vam decidir que no es podria dir maraca.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada